У центрі Львова бодібілдери влаштували масштабну фотосесію

Про це у Фейсбуці повідомив бодібілдер Давід Біргер.

Так, у Львові напередодні початку змагального сезону у Львові вирішили зробити фотосесію на тему: «Тіло та скульптура». Локацією для фотосесії було обрано статую Нептуна – бога вод і морів, який є одним із найбільш давніх римських богів.

У центрі Львова бодібілдери влаштували фотосесію, фото Irina Bezik


Зазначимо, що порівняння людини та скульптури – давня традиція у мистецтві і цей задум є надзвичайно символічним, якщо ми говоримо про такий вид спорту як бодібілдинг.

“Ціль фотосесії – демонстрація тіла, як найбільш цінного скарбу! Піднесення людської краси та донесення однієї простої істини – краса зовнішня невід‘ємно пов‘язана із внутрішнім розвитком!

Під час фотосесії було надзвичайно приємно чути привітні відгуки львів‘ян! Це лише говорить про те, що у нашому місті спорт та здоровий спосіб життя завжди будуть цінуватись! А вже 17 жовтня відбудеться грандіозна подія – турнір з бодібілдингу Mister Perfect. Запрошую усіх прийти та підтримати львівських атлетів!“, - зазначив автор Давід Біргер.

Львівський бодібілдинг розвивається! • Напередодні початку змагального сезону вирішили зробити фотосесію на тему: «Тіло та скульптура» у самому серці міста Лева - площі Ринок! • Ціль фотосесії - демонстрація тіла, як найбільш цінного скарбу! Піднесення людської краси та донесення однієї простої істини - краса зовнішня невід‘ємно пов‘язана із внутрішнім розвитком! • Було обрано відповідну локацію - статуя Нептуна - бога вод і морів, який є одним із найбільш давніх римських богів! Він є справжнім уособленням сили та величі! Порівняння людини та скульптури - давня традиція у мистецтві і цей задум є надзвичайно символічним, якщо ми говоримо про такий вид спорту як бодібілдинг! • У бодібілдингу оцінюються пропорції, кондиції та позування. Ці три складові яскраво відображаються у багатьох творах мистецтва. Тому і було вирішено порівняти людське тіло із Нептуном! • Львів був, є і буде надзвичайно різноманітним! Спорт - надзвичайно важлива складова розвитку міста! Організація масових заходів на тему здорового способу життя повинна стати регулярною і такою, що робить суспільство свідомим! Кожен з нас відповідальний за власне здоров‘я і своїм прикладом може змінити людей навколо! • Під час фотосесії було надзвичайно приємно чути привітні відгуки львів‘ян! Це лише говорить про те, що у нашому місті спорт та здоровий спосіб життя завжди будуть цінуватись! А вже 17 жовтня відбудеться грандіозна подія - турнір з бодібілдингу Mister Perfect Запрошую усіх прийти та підтримати львівських атлетів! • #бодібілдинг #фітнес #мистецтво #тіло #культуризм #атлетизм #классическийбодибилдинг #натуральныйбодибилдинг #naturalbodybuilding #здоровя #здоровийспосібжиття #львівспорт #фітнесльвів #lvivsport #ukrainesport #sportukraine #тренеронлайн #lvivart #bodybuilding_motivation #lvivfriends #lvivphoto #lvivcity #lvivinsta #девід_бодібілдинг #україна #lviving #карантин

Geplaatst door Давід Біргер op Maandag 28 september 2020

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легендарний Шварценеггер попався в лапи лютому коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чемпіон світу з боротьби вигнав дружину на весіллі, дізнавшись що вона ескортниця - "колишній прислав...".

Також "Знай.uа" писав, що рекордсменка з бодібілдингу задумалася про дитину-однак тоді доведеться кинути спорт.