У Львові на одній з вулиць міста сталася дика НП, просто на ходу загорівся рейсовий автобус.

Про це очевидці повідомили у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові загорівся рейсовий автобус. Ця пригода сталася на вулиці Величковського, у понеділок 28 вересня. Очевидці на місце пригоди оперативно викликали рятувальників ДСНС.

Фото: Варта-1


Пожежна служба все оперативно погасила. На щастя у результаті цієї пригоди ніхто не постраждав.

"Дякуємо пожежним за їх небезпечну роботу. Обійшлось без жертв", – йдеться у повідомленні.

Фото: Варта-1


Наразі причини загоряння - не відомі, це будуть встановлювати фахівці.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".