У Львові розшукують маленьку дівчинку, яка вийшла зі школи і зникла. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Увага, розшукується! Личаківським відділом поліції Львова встановлюється місце знаходження малолітньої Бойко Соломії Романівни, 2012 року народження, котра о 09.08 годині 25 вересня 2020 року вийшла зі школи, та місце її перебування невідоме», - розповіли у поліції.

Всіх, кому відомо місце перебування дитини, просять повідомити правоохоронцям по номеру 102 або +380 97 516 3914.

«Як вийшла? З ким вийшла? Чому школа дитину початкової школи під час навчання, до закінчення уроків (о 9-08) відправила додому?», - питають у коментарях.

«Які причини? Зараз всі діти мають телефони, чомусь дитина батькам не повідомила, що вийшла зі школи. Шукати, питати біля школи перехожих конче потрібно», «О 9.08 ранку дитина виходить зі школи. Очевидно – фіксувала камера. А де були чергові "на дверях", охорона? Адже це - не підліток, це ще дуже мала дитина. Її можна віддати лише в руки рідним. Та й чого покидати школу на початку навчального дня? Невже школа не несе жодної відповідальності за безпеку дітей у своїх стінах?», - додають обурені львів’яни.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

«21-шу школу теж притягнути до відповідальності, як це дитина вийшла без дозволу дорослих», - зазначають містяни.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці. Дівчинці - 14 років. Вона страждає важкою формою аутизму. Очі зелені, волосся русяве, довгі.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.