У Львові у центрі міста запалили вуличні музиканти та зібрали біля себе купу львів'ян та гостей міста.

Відповідні кадри опублікували у спільноті "Твоє місто" у соціальній мережі фейсбук.

Так, у Львові по-справжньому запалили вуличні музиканти. Два молодики під скрипку та віолончель зіграли саундтрек до культового фільму "Пірати карибського моря". Виконання музикантів сподобалось львів'янам і вони почали знімати їх на свої мобільні телефони, щоб поділилися у соціальних мережах.

Скріншот


Користувачі мережі також відзначити незвичайний талант хлопців і прийнялися залишати свої коментарі.

Скріншот


"Супер", "Теж чула їх в живу... ви супер хлопці!", "Буквально позавчора слухав їх наживо. Грали музику з заставки гри престолів і не тільки. Дуже красиво, особливо на тлі атмосфери вечірнього Львова ", "Кайфують самі, це так класно! ", "Дуже зворушливо!!!", "Круті", "Ай молодці!",
"Приголомшливо! Молодці хлопці !!!", "Талант без сумніву молодці", "Неймовірно красиво, просто вражає, чудово, Молодці, браво", "Які круті хлопці !!!", "Шикарне виконання! Браво! Молодці!", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео музикантів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Неймовірна атмосфера старих вуличок Львова. Впізнаєте мелодію? 😉

Неймовірна атмосфера старих вуличок Львова 🧡 Впізнаєте мелодію?

Geplaatst door Твоє Місто op Zaterdag 19 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Мріяв з дитинства", - Сергій Бабкін креативно привітав дружину з 35-річчям, таке захоче кожна

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі вуличні музиканти влаштували гарячу вечірку посеред міста, городяни пустилися в танок - "До сліз"

Також «Знай.ua» писав, що Дружина Сергія Бабкіна Сніжана дала надію одиноким серцям, - як розпізнати справжню любов