На Пустомитівщині лікарі не змогли врятувати життя 32-річної жінки, яка довий час боролася з раком молочної залози.

Про це повідомляє ЛМН.

У середу, 23 вересня померла 32-річна Христина Коноваленко зі селища Зимна Вода, що на Пустомитівщини. Жінка декілька років боролася з важкою недугою, але хвороба виявилася сильнішою. У померлої залишилися троє малолітніх дітей.

Фото: ЛМН


“Неймовірно шкода, що Христини більше з нами немає – це велике горе для її сім’ї. Це була оптимістична жінка, вона відчайдушно боролася за життя… У неї зовсім малі діти 12, 10 та 8 років, зараз їх виховують батьки Христини. Батько дітей загинув 6 років тому в автокатастрофі, а після його смерті жінка дізналася про свою недугу” – розповідає знайома покійної Надія.

Варто зазначити, що рак молочної залози у Христини Коноваленко виявили у 26 років. Лікарі тоді поставили 1 стадію захворювання. Жінку успішно прооперували, але на жаль, у 2018 році хвороба повернулася та одразу переросла у 4 стадію.

Фото: ЛМН


Менш ніж за рік лікування жінка пройшла 40 хімієтерапій, але це не допомогло одужати. Похоронять жінку у рідному селищі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться