Нещодавно президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою відвідав Львівщину.

Найяскравіші моменти поїздки показали у відео, яке опублікувала Команда Зеленського.

Під час робочої поїздки глава держави взяв участь у відкритті військових навчань Rapid Trident-2020. Та взяв участь у заходах з нагоди Дня рятувальника та у представленні стратегії розвитку Львівської області до 2027 року.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео


Після цього гарант Конституції ознайомився з ходом реалізації програми "велике будівництво" в регіоні і зустрівся з представниками ІТ-бізнесу, ректорами вузів, ветеранами АТО/ООС.

Під час робочої поїздки у митрополичих садах Володимир Зеленський представив свою команду на місцевих виборах та стратегію розвитку Львівщини.

Варто зазначити, що п'ятий президент України Петро Порошенко також часто відвідував Львівщину з робочим візитом для перевірки армії чи відкриття військових навчань.


Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Юрій Тимошенко поділився історією, в якій може критися важлива археологічна знахідка.

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Володимира Зеленського.