У львівській лікарні помер другий безпритульний, скалічений двома підлітками.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що у реанімації Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги помер 64-річний безхатько, якого 12 вересня у Львові жорстоко побили двоє юнаків. Цей чоловік став уже другою жертвою цього злочину, а двом підліткам, які знущалися над безпритульними, тепер загрожує довічне ув'язнення.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео


Варто зазначити, що безпритульний помер у реанімації, так і не вийшовши з коми. За словами медиків, шансів одужати у нього практично не було.

«У чоловіка була важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню із крововиливом у мозок, травма тулуба, множинні забійні вогнища по всьому тілу, перелом руки. Він був у глибокій комі на штучній вентиляції легень», – повідомила лікарка Наталія Матолінець.

Варто нагадати, що 12 вересня, у закинутій будівлі на вул.Б. Хмельницького знайшли жорстоко побитих двох безпритульних. 70-річний чоловік від отриманих травм помер відразу , а 64-річний чоловік опинився в реанімації.

Слідчі встановили, що до тяжкого злочину причетні 18-річний мешканець Жовківського району і 16-річний львів’янин, їх затримали за кілька годин після злочину. За подвійне вбивство злочинцям загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Раніше повідомляли, у Харкові п'яні в устілку Підлітки розбили голову копу-посмів заарештувати.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі на зупинці знайшли бездиханне тіло-розправилися і кинули вмирати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знай.uа писав, хасиди-паломники окупували кордон-скрізь танці, сміття і бруд.