Відомий український співак Олександр Пономарьов трепетно згадав про пісню, яку написав про Львів та відмітив, що це місто у якому зупиняється час.

Про це відомий артист написав на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, Олександр Пономарьов поділився спогадами, як кілька років тому, написав пісню про Львів. Музикант відзначив, що ця пісня увірвалася в його думки дорогою до міста Лева.

Олександр Пономарьов, фото Instagram
Олександр Пономарьов, фото Instagram


"Швидко написав , ледве встиг записати ! На студії її виконували найкращі, потім на Львівському Державному телебаченні попросив відео старого Львова ,виклав, отримав за нього порцію критики (чому саме ті ганебні часи показали ? і т.д ) але досі дуже люблю її слухати , вона мене заспокоює", - написав артист.

Кадри з кліпу


До того ж в кінці допису Пономарьов запропонував своїм слухачам спробувати зробити своє відео під цю музику, якщо їм не до душі оригінал.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Львів , Львів , Львів - місто де зупиняється час ! Гарної Неділі!

Geplaatst door Олександр Пономарьов op Zaterdag 19 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пономарьов в обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде визнання": "Чверть століття цим відносинам".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пономарьов показав архівні кадри з легендарним Івасюком: батько хітів Ротару піднімав зали.

Також портал Знай.uа писав, що Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела: "Часто бувають непоганими".