На навчаннях в Росії в Астраханській області військові потрапили ракетою по власному танку Т - 90А на ходу.

Як повідомляє Top War, помилковий постріл був здійснений з ПТРК "Конкурс" з ПТУР 9М113М. В результаті цього інциденту серйозно постраждала бойова машина. Незважаючи на відсутність пробиття броні, є явна шкода навісним елементам захисту танка.


У ситуації, коли ПТУР "знайшла" в якості цілі танк, міг спрацювати комплекс оптико-електронної протидії "Штора", що і врятувало бойову машину від повного знищення. Крім того, висувалося припущення, що бічну проекцію танка міг врятувати ящик із запчастинами та інструментами, проте підтверджень цьому немає.

Варто відзначити, що на цей час всіх подробиць інциденту на військовому полігоні під Астраханню немає, як і даних про те, коли саме це сталося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, на Донбасі окупанти підступно підпалювали траву кулями і стріляли по ЗСУ, звіт ООС

Як повідомляв портал "Знай.uа" , на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС відзвітували про численні обстріли і загострення ситуації

Також "Знай.uа" писав, Донбас охопила підозріла тиша: ЗСУ не втрачають пильності і готові до миттєвого реагування