Абітурієнт із Черкащини проїхав велосипедом 700 км, щоб подати документи до Львівського університету.

Про це повідомляє пресслужба Львівського торгово-економічного університету.

Так, стало відомо, що абітурієнт Олександр Гонтар, який родом з села Руська Поляна, що на Черкащині проїхав понад 700 км (з них 500 км. на велосипеді) до Львова , щоб подати документи на навчання у найстаріший торговельно-економічний заклад України та Центральної й Східної Європи.

Фото: пресслужба Львівського торгово-економічного університету


Завзятий абітурієнт подав документи до університету на спеціальність «Економіка» ОПП «Бізнес економіка» для здобуття освітнього рівня бакалавр. Юнак розповів, що обрав саме Львів для подальшого навчання, оскільки його зацікавила мальовнича архітектура стародавнього міста, наявність цікавих місць для подорожей та духовного відпочинку.

- Впевнений, що обрана мною спеціальність та освітня програма дасть змогу в майбутньому стати висококваліфікованим фахівцем у сфері економіки, бізнесу та торгівлі, - зазначив Олександр.

Відзначимо, що повертатися додому Олександр планує лише пересуваючись на велосипеді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українських водіїв змусять платити драконівський штраф за" скручування " пробігу авто.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, українцям дозволять подвійне громадянство, Кулеба пояснив нюанси.

Також Знай. ua писав, що Харківська вчителька потрапила в топ-50 кращих педагогів країни, розумниця, красуня і друга мама для малюків.