На Львівщині відшукали безвісти зниклу школярку, виявилося, що дівчина весь цей час сиділа у закинутій будівлі.

Про це повідомляє ЛМН.

Юна мешканка села Стоянів Радехівського району зникла ще 12 вересня. Як розповіли батьки, їхня дочка, Тетяна Омелян, пішла з дому близько 23.00 і не повернулася.

Тетяна Омелян


До пошуків дівчинки долучилися понад сто правоохоронців. Разом з небайдужими громадянами протягом доби вони обстежували прилеглу до села територію, закинуті приміщення, а також можливі місця перебування дівчинки. Після доби пошуків долучилися нацгвардійці, а також єгері та мисливці.

Дівчинку розшукав дільничний офіцер поліції Радехівського відділення поліції в одній із закинутих будівель. На щастя вона була жива та неушкоджена. Як встановили правоохоронці, увесь цей час школярка провела там.

Зараз дитину повернули рідним. Батько дівчинки щиро подякував поліцейським, які розшукали та повернули його доньку додому. Що змусило школярку піти з дому – наразі з’ясовують.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.