Українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс у своєму акаунті facebook поділилася інформацією про те, що вона заразилась COVID-19. Вона повідомила, що сьогодні в ефірі "Сніданку" була не зі студії, а на відеозв’язку онлайн.

Читайте Знай в Google News!

"Так, я захворіла на COVID-19. Напередодні в кінці минулого тижня почала себе погано почувати і зробила тест. Коли і де заразилася - не знаю. Одразу повідомила всіх контактних осіб, на роботу і в школу дітей. На щастя, і Руслан, і Люда, і Єгор і колеги, з якими я була в контакті, вже отримали негативні результати своїх тестів. Родина ще проходить тестування", - зазначила телеведуча.

І додала, що ці дні перебуває на самоізоляції під контролем лікаря. Дотримуючись всіх його настанов, проходить дообстеження, приймає медикаменти. Отримала лікарняний.

"Є хвилювання, але сподіваюся і вірю, що все якнайшвидше буде добре! Прошу вас берегтися, відповідально дотримуватися всіх карантинних вимог МОЗ - соціальної дистанції, маскового режиму, користуватися септиками. Коронавірус - це серйозно", - резюмувала вона.

Також Шовкопляс закликала зміцнювати свій імунітет і берегти своїх рідних і всіх навколо.

Друзі ! Доброго ранку! Сьогодні з вами в ефірі Сніданку була не зі студії, а на відеозв’язку онлайн. Так, я...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Неля Шовкопляс op Dinsdag 8 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змарніла Ольга Фреймут вперше показала себе після перемоги над китайською хворобою.

Як повідомляв "Знай.ua", український телеведучий Костянтин Грубич розповів, як вся родина заразилась Covid-19: "Торкнеться кожного".

Знай.ua писав, Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити"