У Львові встановлюють особу чоловіка, якого у непритомному стані доставили у місцеву лікарню.

Про це у спільноті Варта-1 повідомив львів'янин Володимир Садовий.

Так, стало відомо, що галицьким ВП встановлюється невідома особа, яка 07.09.20 року в непритомному стані була доставлена в лікарню ШМД. Повідомляється, що невідомий чоловік був доставлений до лікарні з вулиці Валової.

Фото:Володимир Садовий


"Особа в непритомному стані була доставлена в лікарню ШМД з вулиці Валової м.Львова, хто знає дану особу прохання зателефонувати. Дякуємо за розуміння та співпрацю!", - сказано у повідомленні.

Уважно придивіться до фото, якщо вам відома ця особа чи знаєте її родичів, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102 або за номером телефону 0989606338. Важлива будь-яка інформація.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині зникла 13-річна школярка, батьки в сльозах благають про допомогу - "Де ти, Діанко?"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Харківщині вогонь знищив село, жителі не можуть отямитися від горя: "Мама ще не знає ,що будинок згорів"

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями всю ніч шукали зниклу дівчинку - ховалася від мами в сусідньому селі .