Іван Пліш, нагороджений орденом "За мужність" під час Революції Гідності, був викликаний на допит через участь в мирній акції протесту проти свавілля глави поліції Львіської області Василя Віконського, що пройшла 20 серпня під Головним управлінням місцевої Нацполіції. До відділу розслідування особливо тяжких злочинів Пліша викликали у понеділок, 7 вересня.

Українська спілка учасників АТО повідомляє, що проти українського захисника порушили кримінальне провадження по факту ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство".

Львівстка ветеранська громада прийшла під відділ поліції, аби підтримати побратима.

"Ми не дозволимо, аби будь-яка мирна акція, будь-яке висловлення власної думки завершувалося Кримінальним провадженням. Вимагаємо, аби правоохоронні органи зайнялися розслідуванням важливих та резонансних справ, а не продовжували переслідувати активістів і "шити" їм видумані справи!", - заявили активісти.

"Беркутівські методи": У Львові за мирну акцію протесту викликали на допит Героя Революції Гідності

"Беркутівські методи": У Львові за мирну акцію протесту викликали на допит Героя Революції Гідності Сьогодні, 7 вересня, нагородженого орденом за мужність під час Революції Гідності Івана Пліша допитували у відділі розслідування особливо тяжких злочинів за участь у мирній акції протесту проти свавілля очільника поліції Львівщини Василя Віконського, яка відбулася 20 серпня під стінами ГУ НП у Львові. Проти активіста порушено провадження по факту ч. 4 ст. 296 КК України. Небайдужа ветеранська громада Львова прийшла підтримати нашого побратима. Ми не дозволимо, аби будь-яка мирна акція, будь-яке висловлення власної думки завершувалося Кримінальним провадженням. Вимагаємо, аби правоохоронні органи зайнялися розслідуванням важливих та резонансних справ, а не продовжували переслідувати активістів і «шити» їм видумані справи! Державне бюро розслідувань Генеральна прокуратура України Служба безпеки України Міністерство внутрішніх справ Національна поліція України Офіс Президента України Львівська обласна державна адміністрація Львівська обласна рада

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще
Geplaatst door Українська спілка учасників АТО op Maandag 7 september 2020

Нагадаємо, перестало битися серце відомого громадського активіста Сергія Скоробагатого, який був активним учасником та організатором багатьох громадсько-політичних акцій на Хмельниччині. Очолював Хмельницький окремий козацький курінь імені Івана Нечая. Активний учасник Майдану 2004 року та Революції Гідності.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Яніна Соколова не втрималася з приводу гучного виключення Гео Лероса з фракції "Слуга Народу": "Не відать тобі…".

Також "Знай.ua" писав про те, що актор Пашинін після повернення з АТО ледве зводить кінці з кінцями: "Я ніжна квіточка".