Ексголова Львівської ОДА Олег Синютка оголосив про участь у виборах мера Львова.

Про це повідомив лідер партії Петро Порошенко у неділю, 6 вересня, під час зустрічі з львів’янами біля пам’ятника Тарасові Шевченку, пише zaxid.net.

Так, стало відомо, що політична партія «Європейська солідарність» висунула кандидатуру народного депутата та колишнього голови ЛОДА Олега Синютку на посаду голови Львівської ОТГ.

Олег Синютка, фото Гал-інфо


«Я, Олег Синютка, прийняв рішення. Я буду балотуватись на посаду львівського міського голови від “Європейської Солідарності”», – заявив під час зустрічі Олег Синютка.

Нагадаємо, що свою рекламну кампанію як кандидата на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка розпочав ще у липні. Наразі результати різних соціологічних опитувань показують, що його готові підтримати близько 15% львів’ян.

Додамо, що раніше свою участь у виборах на посаду голови Львівської ОТГ анонсували 12 кандидатів.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча "наговорила" за рік на 260 мільйонів: похвалилася в декларації

Як повідомляє портал Знай.ua, новий глава поліції Області засвітив "мажорну" декларацію - квартира, шикарні машини і гектари "городу"

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Також Знай.ua писав, що брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах