Стало відомо про те, що жителів Львова визнають відвідати благодійний концерт заради порятунку чотирирічного хлопчика з рідкісною пухлиною.

Таким чином, повідомляється, що кожен небайдужий громадянин може долучитися до підтримки Максима Федаша відвідавши благодійний аукціон.

Про це пише інформаційний портал Четверта студія.

🔸Врятуємо життя Максимкові!🔸

#ДопоможемоРазом 🔸У межах проекту #РозкажиПравдуТУТ до нас звернулися за допомогою. Чотирирічний Максим Федаш бореться з важкою недугою. Нещодавно хлопчикові поставили рідкісний діагноз - атипову тератоїдно-рабдоїдну пухлину - рак головного мозку 4 стадії. Українські лікарі робили все можливе, та для подальшого лікування потрібно їхати за кордон. Зараз родина Максимка потребує коштів, аби клініка у Іспанії погодилась взяти хлопчика на операцію. МОНОБАНК: Федаш Галина Михайлівна 5375 4141 2122 2250 Нагадуємо вам, що ми, команда телеканалу ПравдаТут Львів – не просто інформуємо про події у Львові та світі, а будемо Тобі корисними! ✍️Пиши нам: m.me/pravdatutlviv pravdatut.lviv@gmail.com Телефонуй нам: +38 (067) 521 55 00 — здесь: ЛЬВІВ

Geplaatst door ПравдаТУТ Львів op Donderdag 3 september 2020

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У неділю, шостого вересня, у Львові відбудеться благодійний концерт, який був організований спеціально для того, щоб врятувати Максима Федаша. Хлопчикові всього чотири роки, і близько півроку тому, у нього була виявлена рідкісна, дуже агресивна пухлина.

На аукціоні продаватимуть різні речі за типом картин і книг, кошти за які підуть на порятунок Максима.

Складається концерт з 13: 00 по 18: 00. Усіх небайдужих мешканців Львова просять долучитися, адже, чим більше людей, тим більша ймовірність врятувати дитину.

Мати дитини говорить про те, що в день, коли вони дізналися про діагноз, земля нібито пішла з-під ніг. Безліч аналізів, реанімація, операція тривалістю 8 годин, реабілітація, і все в цьому роді. Чотирирічний малюк пережив за ці півроку безліч випробувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Як повідомляє портал "Знай.иа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.иа" писав, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок