Президент України Володимир Зеленський хотів за допомогою Кабміну призначити своєму батькові довічну стипендію.

Відповідний проєкт указу опублікований на сайті Кабінету Міністрів України.

Так, стало відомо, що Володимир Зеленський пропонував Уряду підтримати проєкт указу “Про призначення довічних державних стипендій видатним діячам освіти”. У списку кандидатів на стипендії був батько глави держави. Це питання було включено до порядку денного засідання КМУ 2 вересня.

Володимир Зеленський, фото прес-служби
Володимир Зеленський, фото прес-служби


Проєктом указу пропонувалося призначити довічні державні стипендії “видатним діячам освіти, які досягли 70-річного віку”. У списку кандидатів на стипендії було п’ять осіб, серед яких і батько чинного президента – Зеленський Олександр Семенович, викладач Криворізького економічного інституту, доктор технічних наук, професор.

Скріншот


Варто зазначити, що даний проєкт указу був знятий з розгляду на вчорашньому засіданні Уряду. З відповідною пропозицією виступив Сергій Шкарлет.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові обшукують скандальний коксохім, завод можуть закрити

Як повідомляє портал «Знай.uа» Відібрали патрони: Зеленського висміяли після чергової поїздки і " ручкання"

Також «Знай.uа " писав, що Зеленський засвітився в Мс'donalds в Дніпрі і ошелешив українців: "проміняв шаурму на нагетси?"