Львівщина потрапила до регіонів у яких високий рівень споживання міцних спиртних напоїв, а саме горілки.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Так, стало відомо, що в І кварталі 2020 року українці спожили горілки та лікеро-горілчаних виробів на 3,9 млрд грн. На Львівщині міцних напоїв спожили на 326 млн грн.

Супермаркет / скріншот з відео
Супермаркет / скріншот з відео


Найбільше горілки випили жителі Києва — на 970 млн грн. На другому місці — жителі Дніпропетровщини (429 млн грн), на третьому — жителі Київщини (365 млн грн).

Чимало горілки випили жителі Львівщини (326 млн грн) та Одещини (303 млн грн). Частка продажу горілки вітчизняного виробництва через українські торгові мережі становить 66,3%, ще 33,7% — припадає на імпортний алкоголь.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Хмельниччани в запалі сварки викинули з вікна беззахисного малюка - "Люди, схаменіться!"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Хмельниччани наплювали на карантин і вирушили у хресну ходу - " Бог захистить"

Також портал "Знай.ua" писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- "Водій лика не в'язав"