Під Львовм безвісти зник чоловік з психічними порушеннями. Про це розповів батько зниклого Іван Лис на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік повідомив, що 30 серпня, в неділю, в селі Нижня Білка Пустомитівського району, його син Роман вийшов з дому і досі не повернувся.

Читайте Знай в Google News!

Також він додав, що у Романа є психічні порушення.

Іван додав, що перед зникненням Роман був одягнений у сіру осінню куртку і останній раз його бачили 30 та 31 серпня у місті Винники.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чоловік дуже хоче повернути сина додому, тому звернувся до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження Романа, повідомити про це в поліцію або на його особистий номер.

Публікація Івана Лисиця: Facebook

До публікації Іван Лис додав дві фотографії зниклого сина Романа, за допомогою яких його можна буде впізнати.

Роман Лис, фото: Facebook Іван Лис

Роман Лис, фото: Facebook Іван Лис

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у селі сніжки, що в Ставищенком районі Київської області зникла дитина. Ніхто не знає де він.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі розшукують безвісти зниклого хлопчика, який пішов купатися на кар'єр і не повернувся.

Також, "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 28 серпня, близько 6 години ранку в місті Берегово на Закарпатті, чоловік вийшов з дому пройтися, але досі не повернувся.