У Львові судитимуть слідчу за те, що вона передавала конфіденційну інформацію третім особам.

Про це інформує прокуратура Львівської області.

Так, стало відомо, що у понеділок, 31 серпня 2020 року, прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 29-річної слідчої одного із відділів поліції Львова. Слідчим стало відомо, що капітан поліції незаконно збирала та передавала третім особам конфіденційну інформацію щодо телефонних дзвінків.

Фото Національної поліції


Працівниця поліції отримувала доступ до інформації мобільного оператора на основі підроблених протоколів допиту. У ці протоколи вона вносила номери телефонів, які її цікавили, а самі документи — передавала до суду, щоб отримати дозвіл на отримання конфіденційних даних, які потім передавала «замовникам».

Капітану поліції інкримінують ч. 2 ст. 182 (порушення недоторканості приватного життя) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України, її загрожує до 5 років ув’язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром нелюд розібрав по частинах тіло коханої

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві іноземець задушив путану і прикинувся хворим

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові зниклу жінку з анорексією знайшли в петлі