На Львівщині від коронавірусу вилікувався 96-річний пацієнт. Він є поки найстаршим містянином, який подолав цей недуг.

Про це повідомляє інформаційний портал Високий замок

Так, стало відомо, що на Львівщині від коронавірусу вилікувався пацієнт, якому виповнилося 96 років. Щоб повністю позбутися недугу чоловікові довелося лікуватися двічі в інфекційному відділенні.

Коронавірус в Україні, скріншот з відео
Коронавірус в Україні, скріншот з відео


«У нас був пацієнт який мешкає в будинку пристарілих на Львівщині. Звідти був мужчина якому було 94 чи 96 років. Він в нас був 2 рази. 1 раз ніби вже здоровий — його випустили, враховуючи, те що він був у закритому колективі, йому стало зле, появилися симптоми його знову госпіталізували.

І то такий був у нас найстарший пацієнт. Одужав, прекрасно, зі всіма гарно спілкувався і ніжками пішов додому», — розповідає Наталія Тімко — головний епідеміолог Львівщини та лікар-інфекціоніст Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

Станом на 26 серпня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 13 560 (+171 за попередню добу). Летальні випадки – 367 (+3). Вилікувалися – 3955 (+84).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 110 085 (+1670) людей захворіло, 2354 (+36) померло, 53 454 (+584) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Єгипет ввів нове правило для українських туристів, що потрібно мати при собі з 1 вересня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, киян першими в Україні "посадять на голку", вакцина від китайського вірусу на підході.

Також Знай. ua писав, що жовтий Київ, Помаранчевий Львів та червоні Чернівці, карантин знову перемалював карту України.