Коли Кімберлі Фугат повідомили що вона вагітна їй було вже 42 роки. На той моменту неї була вже 10-річна дочка, тому подружжя не мали планів заводити ще діток.

Однак все змінив візит до гінеколога і ультразвук сказав зворотне. Більш того, лікар повідомив жінці, що вона вагітна трійнятами. Вагітність у такому віці може мати великий ризик медичних ускладнень. Тому Кімберлі і її чоловік Крейг почали ретельно готуватися до пологів.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео


Але, врешті-решт, їх переживання змінилися приємним очікуванням. Вони переїхали в більш просторе житло і готувалися до появи трьох нових членів сім’ї.

Настав час народження їхніх дітей. Перейми почалися рано вранці, і через кілька годин Кімберлі тримала на руках своїх трьох крихітних немовлят. Це було справжнє диво, але ніхто не був готовий до того, що сталося далі.

Раптово лікар крикнув: «Ще один!». Незабаром Кімберлі і Крейг повернулися додому не з трійнею, а з четвернятами. Ніхто такого не очікував, бо одне з немовлят під час УЗД ховалося за своєю сестрою.

Такі пологи є вкрай рідкісними. Імовірність зачати четвернят природним шляхом становить 1 до 729 000, а ймовірність того, що всі вони будуть ідентичними, практично зводитися до нуля.

«Я найщасливіша мама у світі», – сказала Кімберлі в інтерв’ю «Newsocracy».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що в Ужгороді матусі просять повернути партнерські пологи.

Як повідомляв портал Знай.uа, тернополянкам дозволили народжувати з чоловіками.

Також Знай.uа писав, що закарпатці повстали проти закриття психлікарні.