На вулицях Львова вже незабаром з’явиться екопатруль. Такий патруль реагуватиме на виявлення фактів забруднення повітря, ґрунту та об’єктів благоустрою.

Про це повідомляє інформаційний портал «Твоє місто».

Так, стало відомо. що у Львові створили екологічний патруль. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Львова у четвер, 20 серпня.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


Повідомляється, що екопатруль реагуватиме на виявлення фактів забруднення повітря, ґрунту, об’єктів благоустрою. Як пояснила заступниця директора департаменту містобудування Наталія Алєксєєва, посадовці мають інформувати про виявлення фактів забруднення повітря, ґрунту, об’єктів благоустрою, витоків шкідливих речовин, спалювання сміття або пошкодження об’єктів благоустрою. Відповідно вони мають складати протоколи про адміністративні порушення.

До такого патрулювання будуть залучати громадських інспекторів. Дії координуватимуть із державною екоінспекцією.

Нагадавши, Знай писав, що частина України потрапила в Червону карантинну зону, що накладає обмеження на роботу громадського транспорту.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі в громадському транспорті з'явилися валідатори для оплати проїзду.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові спіймали зацепера, який катався на даху трамвая.