У Львові мешканець однієї з вулиць виявив записку із проханням про допомогу, яку одразу ж розмістив у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Це рано знайшов біля котельні на шимзерів, прив'язане до замка, хтось викинув через вікно, можливо комусь потрібна допомога!», - написав чоловік.

«Допоможіть! Нас насильно утримують у котельній!», - йдеться в записці.

Користувачі почали йому дорікати за те, що не пішов одразу до поліції.

«В мене перед капотом вилетів старий замок із запискою про допомогу, я не знаю - діти в шостій годині ранку бавились на котельні чи сепаратисти, але люди просять про допомогу. В мене совість чиста, я знайшов - поширив!», - виправдовується чоловік.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

«Викличте поліцію», «Викличте поліцію, можливо це не жарт, хай перевірять!», - вважають містяни.

«Напевно, іноземні студенти за навчання заборгували», «Кочегарів? Начальник ЖЕКу?», «СМСка з пекла!», «Москалi писали. В кого втекли два раба?», «Школярі на канікулах розважаються. Ми раз їхали зі школою на екскурсію і написали «СОС, допоможіть, нас викрали» і приклали напис до вікна. Скажу одразу, на екскурсію ми спізнилися на дві години, бо водій з вчителькою довго пояснювали даішникам, що то діти пожартували», - сміються інші.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Дніпрі батьки шукають 12-річного хлопчика з помаранчевої чубчиком - залишив записку і зник

Також портал «Знай.uа» писав, що В Дніпрі зникла пенсіонерка у синьому халаті - рідні благають про допомогу

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині знайшли тіло зниклого пенсіонера — внучка більше не обійме дідуся