Поки чоловік боровся з коронавірусом в реанімації, за цей час хвороба вбила всю його сім'ю.

Про це повідомляє Daily Mail.

Так, стало відомо, що 43-річний Скотт Міллер був доставлений в реанімацію в Единбурзькому королівському лазареті з коронавірусом. Медики прийняли рішення помістити пацієнта в індуковану кому.

Ніхто навіть не підозрював, що в цей момент на верхньому поверсі цієї ж лікарні помирає мати Скотта 76-річна Норма. Через тиждень помер 69-річний чоловік Норми.


Медики не були впевнені, що Скотт виживе, але коли йому все ж вдалося прокинутися, його зустріли трагічні новини про смерть його матері.

Описуючи момент, коли він прокинувся після коми, Скотт сказав: "Коли я прийшов до тями, у мене просто з'явилося відчуття, що щось сталося з мамою, і коли медсестра сказала мені це просто було невіра і шок, дуже важко".


Після цього, Скотт Міллер закликав людей не втрачати пильність проти вірусу:"Люди повинні розуміти, що це справжній вбивця, я не думаю, що люди дійсно ставляться до цього серйозно".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українцям пропонують схеми для виїзду в ЄС.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Каталонія посилює карантин у зв'язку з погіршенням епідеміологічної обстановки.

Також " Знай.ІА " писав, Хто повинен забезпечувати школи масками і антисептиками.