У Львові від ускладнень від коронавірусу помер відомий підприємець та меценат.

Відповідна інформація з'явилася на сайті Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати «ICC Ukraine».

Так, стало відомо, що у Львові від коронавірусу помер підприємець і меценат Михайло Коропецький.

Михайлу Коропецькому було 62 роки


Михайлу Коропецькому було 62 роки. Він був власником компанії «Сігма», що виробляє меблі. Раніше також був віцепрезидентом Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати «ICC Ukraine».

"Із сумом повідомляємо, що у Львові від COVID 19 помер відомий підприємець, меценат, віцепрезидент, та керівник львівського регіонального підприємства України національного комітету міжнародної торгової палати Михайло Коропецький. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким", - сказано у повідомленні.

Зазначимо, що станом на 6 серпня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 10 420 (+197 за попередню добу). Летальні випадки – 283 (+8). Вилікувалися – 2735 (+106).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронакриза відпустить Європу набагато раніше і швидше: вже зрозуміло.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа навчальний рік 2020: коли почнеться і що говорять у Кабміні.

Знай.uа писав, Зеленський пообіцяв роздобути засіб від пандемії для України.