У Львові на дитячому майданчику знайшли тіло повішеного чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта1”.

Так, стало відомо, що у вівторок 4 серпня на вулиці Гашека 17, що у Сихівському районі міста Львова на дитячому майданчику виявили тіло чоловіка у петлі. Правоохоронці підтвердили факт смерті чоловіка, однак заперечили факт насильницької смерті.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


“Близько 1 години ночі до поліції надійшло повідомлення від очевидця, про те, що на дитячому майданчику по вулиці Гашека виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка встановила особу померлого. Ним виявився 60-річний мешканець Львова” – повідомила у коментарі речниця ГУ НП у Львівській області.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ( з приміткою самогубство). Наразі поліція встановлює всі причини та обставини події, ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, раніше у Харкові замінували синагогу, копи обмацують кожен метр - перші подробиці

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові посеред вулиці знайшли труп людини.