Подружжя із Львівщини цьогоріч святкуватиме 61 рік спільного життя, минулого року пара з розмахом відсвяткувала діамантове весілля.

Про це повідомляє львівський портал.

Подружжя із Львівщини Геннадій та Людмила Квартенки 14 серпня відсвяткують 61 рік спільного життя. За роки спільного життя було багато перемог та невдач, проте вони навчилися проходити все разом, і негаразди й щасливі моменти.

Шлюб пара взяла 14 серпня 1959 року. Познайомилися вони на роботі в Інституті «Містопроект». Людмила працювала в архіві, а Геннадій був там спеціалістом. Робив креслення і передав їх їй. Згодом він познайомився із мамою Людмили, а через рік запропонував вийти дівчині заміж.

Фото: львівський портал


«Він ото прийшов, бігав Інститутом такий молодий фахівець. А потім ми почали спілкуватись. Секрет нашого щастя – кохати й чути один одного, а ще вміти йти на компроміс. Щоб прожити разом стільки років, треба мати добрий розум і гарний характер. Важливо поважати один одного, а по можливості виконувати всі прохання своєї половинки», – відкриває свій секрет пані Людмила.

Людмила впевнена, що у сімейній злагоді жінка відіграє неабияку роль. Успіх перш за все залежить від дружини, вона має залишатися берегинею домашнього вогнища та вміти підтримувати свого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Вінниччині 11 сімейних пар отримали “золото”, весільні історії зворушили всю Україну, - щасливі фото

Нещодавно Знай.ua повідомляв про те, як красуня-дружина Дмитра Комарова показала миле ранкове фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також, Знай.ua розповідав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля.