На Львівщині діти, навколішки схиляючи голови, подякували ремонтникам, які зробили дорогу.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що львів'яни довгий час домагалися аби їм відремонтували дорогу. Так, навіть місцевий священник пішов на крайні міри, він і троє його парафіянок майже 4 доби голодували аби домогтися нормальної дороги.

Зазначається, що поклали асфальт на майже 4,5 кілометрах. Селяни вирішили подякувати ремонтникам в кумедний спосіб. Техніку провели навколішки і схиляючи голови.

Скріншот


Варто зазначити, що мова йде про дорогу місцевого значення Стрілки-Мшанець. Це майже 20 кілометрів шляху. Його не ремонтували три десятиліття. Щоб привернути увагу до бездоріжжя, селяни знімали кліпи й складали пісні.

Також діти перепливали калюжі на автомобільній камері, танцювали у багнюці й навіть садили у ямах картоплю. Але врешті чиновники знайшли частину грошей на відновлення шляху. На ремонт ще 13 кілометрів обіцяють оголосити тендер.

Нагадаємо, що київський сміттєвоз провалився під асфальт, його довго не могли витягти з ями.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, жителі Києва створили петицію, в якій йдеться про заборону маршрутних таксі як виду громадського транспорту.

Також Знай.uа писав, що київським рятувальникам закупили нове спорядження.