У Трускавці невідомі захопили бювет мінеральних вод та незаконно стягують плату за використання води з містян.

Відповідне звернення з'явилося на порталі "Електронна книга скарг України"

Так, мешканці Трускавця просять президента втрутитись у незаконну діяльність організованої групи людей, яка встановила на території міста “свої правила” та незаконно стягує з містян кошти за воду.

бювет, скріншот
бювет, скріншот
ютуб, скріншот


Жителі Трускавця звернулися до президента відповідно до Статті 13 Конституції України, яка свідчить, що земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об’єктами права власності Українського народу.

"Я прошу Президента України та належні органи місцевої влади, прокуратуру, антимонопольний комітет, Верховний Суд перевірити незаконне присвоєння природного ресурсу України, а саме Бювету Мінеральних вод у м. Трускавець, у руки «нових власників». Бювет був захоплений групою людей з метою наживи, примноження багатства. Бювет є власністю народу України, вхід та вживання лікувальної води має бути безкоштовний для людей які проживають на території міста Трускавець та сплачують податки", - зазначає Євгенія Тюпіча в “Електронній книзі скарг України”.

Жителі Трускавця зазначають, що стягувати кошти можна тільки з людей, які приїздять з інших міст України з метою лікування.

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличко станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.uа, презентований Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Знай.uа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.