На популярному українському курорті неповнолітній хлопець врятував життя чоловіку.

Про це пише інформаційний портал “Думська”.

Так, стало відомом, що в Одесі у суботу 1 серпня, 15-річний хлопець витягнув на берег чоловіка на пляжі. Ця пригода сталася в районі села Бурлача Балка, у Чорноморську.

15-річний хлопець врятував життя чоловіку


Зазначається, що під час купання у морі у чоловіка стався інсульт. Молодий хлопець помітив щось недобре та одразу ж кинувся на допомогу чоловікові. Завдяки швидким діям хлопця він залишився живий.

15-річний хлопець врятував життя чоловіку


Після того, як юнак витягнув чоловіка на берег, там йому надали першу медичну допомогу і передали лікарям швидкої допомоги. Наразі зараз життю чоловіка нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.