Під час карантину львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 регулярно проводить щоденне та генеральне миття автобусів. Таким чином вони намагаються забезпечити безпечний проїзд громадян у транспорті.

Про це повідомляється на сайті АТП №1.

У Львові щодня автобуси проходять мийку та дезінфекцію сертифікованими засобами. Дезінфікують всі поверхні, з якими найчастіше контактують пасажири – поручні, двері, сидіння.

Фото: АТП №1


«Крім щоденної мийки, в автобусах проводять генеральне миття. Для цього знімають сидіння, посилено обробляють миючим засобом салон та зовнішню частину автобусу, який змивають водою під тиском, миють вікна, очищують моторний відсік тощо», – зазначається у повідомленні.

Фото: АТП №1


Нагадаємо, що під час пандемії у транспорті дозволено перевозити лише сидячих пасажирів. При цьому всі вони мають використовувати індивідуальні засоби захисту, а саме медичні маски. Також не слід забувати користуватися антисептичними засобами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: АТП №1

Фото: АТП №1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.