Стало відомо про те, що близько двох сотень львів'ян піднесли прапор України на найвищу точку у місті на горі.

Таким чином, повідомляється, що на горі Пікуй з'явилося близько двохсот місцевих жителів. Вони вирішили зібратися разом до дня тридцятої річниці підписання Декларації про суверенітет України.

18.07.2020-ПІКУЙ-ЄС!!!(Європейської Солідарності)...

Geplaatst door Лука Павлюк op Zaterdag 18 juli 2020

На вершину найвищої точки Львівській області вони віднесли прапори України, кримських татар, а також політичної сили «Європейської Солідарності».

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні
Показати ще

Про це розповів керівник секретаріату Львівської територіальної організації політичної сили «Європейська Солідарність» Віталій Корецький.

Вперше в історії львівської «Європейської Солідарності» пройшов такий захід. Присвячений він 30-річчя з Дня підписання Декларації про державний суверенітет України. Партійці і соратники вирішили віднести прапор України, кримських татар і «Європейської Солідарності» на найвищу гору Львівської області.

Там вони виконали гімн країни. Віталій Корецький говорить про те, що народ повинен рухати нашу державу в правильному напрямку, а не в тому, в який рухає її чинна влада останнім часом.

Оскільки був сильний злива, біля підніжжя гори учасники розклали наметове містечко. Після сходження влаштували свято, співали патріотичні пісні, готували кримськотатарський плов, а також традиційну українську грибну юшку.

Гора Пікуй розташована на межі Львівської та Закарпатської областей, її висота становить 1405 метрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

П'ятий президент Петро Порошенко заявив, що готовий сісти у в'язницю, якщо це врятує Україну, а також зізнався, що не вважає нинішнього главу держави Володимира Зеленського людиною російського лідера Володимира Путіна.

Як повідомляв Знай.іа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Також Знай.іа писав, Порошенка на всю Україну розповів про страх Зеленського: "Ми отримали маленьку…"