На трасі під Львовом масштабна ДТП, п’яний водій вилетів на зустрічну, в результаті цього постраждало багато людей.

Про це повідомила пресслужба поліції області.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня, вранці у Бартатові Городоцького району, що під Львовом сталася ДТП. Відомо, що на трасі “Львів-Шегині” автомобіль “Міцубіші Галант” вилетів на зустрічну смугу та влаштував масштабну ДТП. П’яний 38-річний кермувальник врізався у “Рендж Ровер” та ВАЗ-2108.

Фото: пресслужба поліції області


За інформацією правоохоронців за кермом “Рендж Ровера” перебував 47-річний чоловік, а за кермом ВАЗ-2108 – 26-річний чоловік. Обоє мешканці Городоцького району.

Прибулі на місце НП медики встановили, що у результаті ДТП постраждали водій та 45-річна пасажирка “Рендж Ровера”, водій та пасажирка ВАЗу і сам водій-винуватець. Усіх відправили до лікарні, їхній стан з’ясовують.

Фото: пресслужба поліції області


Правоохоронці розповіли, що винуватець ДТП керував у стані алкогольного спяніння. За це чоловіку загрожує до 8 років за ґратами. Наразі вирішується питання щодо затримання горе-водія й обрання йому запобіжного заходу. Ведеться досудове слідство.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До слова, на Закарпатті, 19 липня, на трасі “Київ–Чоп” біля повороту на село Іванівці, зіштовхнулися легковик “Mazda” та вантажівка. У ДТП загинуло троє осіб, серед яких неповнолітня дівчинка. Великогабаритну машину перекинуло у кювет, де вона зайнялась полум’ям.

"Автомобіль «Mazda», за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою «Man», яка рухалась йому назустріч, у напрямку м.Ужгород. У результаті удару, великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілась",- повідомили у поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові "склеїлися" два автобуси і маршрутка, пасажири не встигли пискнути - все життя перед очима

Як повідомляє портал «Знай.uа» У США сталася ДТП, в якій чоловік використовує напівавтономну систему “Автопілот” Tesla Model S врізався в автомобіль військовослужбовця штату Арізона

Також «Знай.uа» писав, що Страшне ДТП забрало життя 29-річного українця у Таїланді, тіло привезли через 4 місяці — дарував свято дітям