На Львівщині сталася жахлива дорожньої траспортна пригода, в результаті якої загинуло двоє людей.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта-1”.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня на Львівщині сталася смертельна аварія. Повідомляється, що аварія сталася близько 13:45 в Угерську біля Стрия. На місце пригоди оперативно прибули наряд поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото: “Варта-1”


Прибулі на місце пригоди медики встановили, що у результаті ДТП від численних травм загинуло дві людини. На жаль, врятувати їх не вдалося. Більше інформації про постраждалих немає.

Фото: “Варта-1”


Наразі невідомо, що стало причиною аварії. Правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться досудове слідство.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

21.07.2020 о 13:45 ДТП в Угерську перед Стриєм З інформаціі дві людини загинули

Geplaatst door Igor Zinkevych op Dinsdag 21 juli 2020

До слова, на Закарпатті, 19 липня, на трасі “Київ–Чоп” біля повороту на село Іванівці, зіштовхнулися легковик “Mazda” та вантажівка. У ДТП загинуло троє осіб, серед яких неповнолітня дівчинка. Великогабаритну машину перекинуло у кювет, де вона зайнялась полум’ям.

"Автомобіль «Mazda», за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою «Man», яка рухалась йому назустріч, у напрямку м.Ужгород. У результаті удару, великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілась",- повідомили у поліції.

Водій легковика та ще двоє його пасажирів, 10-річна дівчинка та 23-річний молодий хлопець, загинули на місці аварії. 46-річна жінка, доставлена до районної лікарні для надання медичної допомоги. Водій вантажівки із забоями також госпіталізований до лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові "склеїлися" два автобуси і маршрутка, пасажири не встигли пискнути - все життя перед очима

Як повідомляє портал «Знай.uа» У США сталася ДТП, в якій чоловік використовує напівавтономну систему “Автопілот” Tesla Model S врізався в автомобіль військовослужбовця штату Арізона

Також «Знай.uа» писав, що Страшне ДТП забрало життя 29-річного українця у Таїланді, тіло привезли через 4 місяці — дарував свято дітям