В Луцьку у вівторок, 21 липня на Театральній площі чоловік посеред вулиці відкрив стрілянину і взяв у заручники пасажирів автобуса. При цьому чоловік загрожує підірвати його.

В МВС розкрили особу луцького терориста. Відомо, що чоловік, який захопив заручників в Луцьку, сам подзвонив в 9:25 в поліцію і назвався ім'ям Максим Плохой .

Поліція вже знайшла, що в мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця», там він описує перебування в місцях позбавлення волі та його погляди на життя.

Максим Поганий


Пропонуємо вашій увазі кілька найяскравіших цитат з книги луцького терориста.

"Мене 15 років виправляють, але я не виправився, а швидше навпаки - я ще більше став тим, хто я є. Чому? Тому, що я справляюся з самим собою і тому не виправляюся іншими. Тому, що я не продаю себе страхам. Мене можна вбити, але це не виправить. Я - це завжди Я, бо - Я Можу. Я Можу, тому що є лише одне, чого я не можу -не бути Злочинцем. Я Можу, тому що вирішую все сам і живу по-своєму. Я Можу, тому що я Один. І я не боюся. Злочинець - це глибина і не бути їм тим, у кого вона є. Обличчя Бога - в дзеркалі ..." - цитата з книги.

"Що таке свобода? Рай. Як до нього потрапити? Бути злочинцем".

Скріншот



"Безмежний простір життя відкривається заплившому за буї порушивши заборону. Ризикуєш загинути, ризикуєш бути посаджене в клітку, ризикуєш, бо знаєш: «Я Можу». «Не покидає відчуття, ніби народжений для великих справ, але прозябаю в нікчемність», – все частіше приходять на розум ці слова бальзаківського персонажа. Видно, ще не все втрачено для мене, якщо живе в мені таке відчуття. А не прозябнув в нікчемність, я думаю, себе не зрозумієш".

"Моє теперішнє місце знаходження – виправна колонія максимального рівня безпеки (для особливо небезпечних злочинців). Моя небезпека була оцінена суддею у вісім з половиною років позбавлення волі. Перебуваючи п'ятий рік у камері, хочу сказати вам, що свободи мене не позбавили. Між закритим в камері і позбавленою свободи є різниця".

"Вже 33 роки моє тіло, мій розум, моя душа є полем боротьби між «добром» і «злом». Дуже важко буває розрізнити, де одне, а де інше, грань між ними тонка, а буває, так переплетуться, що сказавши собі: «Все в світі відносно», – кидаєш спробу розрізняти. Є, правда, один надійний орієнтир, за яким визначаєш, де добро, а де зло, ім'я йому – Любов. Все, що народжує, живить, прославляє Любов, – є добро. Все, що вбиває, віднімає, топче її, – зло. Любов – ось сенс життя людини".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал Знай.іа В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

Знай.іа писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.іа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.