У центрі Луцька невідомий просто серед вулиці відкрив стрілянину та взяв у заручники пасажирів автобуса.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня на Театральному майдані міста Луцька сталася перестрілка. Невідомий чоловік взяв у заручників пасажирів автобусу. При цьому чоловік погрожує підірвати його.

Фото: 24 канал


ЗМІ і очевидці повідомляють, що чули постріли. Перед драмтеатром знаходиться автобус з пошкодженими вікнами. На місці працюють кілька екіпажів поліції та вибухотехніки.

Керівник поліції Волині Юрій Крошко розповів, що чоловік захопив автобус із заручниками. Після цього правоохоронці ввели оперативний план "Заручник" на території області. Зараз кількість заручників невідома і чітких вимог чоловік не висуває.

Фото: 24 канал


Наразі особу зловмисника встановити не вдалося, але достовірно відомо, що у нього є зброя та вибухівка. До того ж перед захопленням автобуса чоловік записав відеозвернення.

Керівник поліції розповів, що чоловік опублікував в соцмережах пост з невдоволенням системою, уточнених вимог і претензій зловмисник не висуває. Зараз увага правоохоронців прикута до автобуса зі заручниками. Вулицю на якій сталося НП перекрили.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Geplaatst door Суспільне Волинь op Maandag 20 juli 2020

До речі, в Чернівцях 18 липня за вулиці Небесної Сотні відбулася раптова сварка між чоловіками, яка переросла в бійку, в результаті якої один з учасників конфлікту був убитий з невстановленої зброї.

Під час огляду тіла загиблого 58-річного чоловіка було виявлено вогнепальне поранення в голову. На пошуки убивці були орієнтовані всі наряди поліції та введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

«Знай.uа» писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.uа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.