На Львівщині жінку вкусила змія, потерпіла знаходиться у лікарні під наглядом медиків.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Так, стало відомо, що у понеділок, 13 липня о 20:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в КНП “Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги”, з діагнозом – укус змії, поступила жінка. Відомо, постраждала жителька міста Винники, що неподалік від Львова 1958 року народження.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео


Львівські рятувальники застерігають мешканців області бути обережними та уважними, якщо йдете в ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть.

У ДСНС зазначили, що плазуни мають поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.

Нагадаємо, що під Дніпром виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вчені знайшли в змієподібної тварюки отруйні ікла.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також,"Знай.uа" писав, що на Львівщині повзуча тварюка вгризлася жінці в живіт.