У Львові водій маршрутного таксі вигнав з маршрутки пасажирів через пільговиків.

Про це у спільноті “Гаряча лінія міста Львова” написала львів'янка Lesya Sinyavska.

Так, стало відомо, що у Львові водій автобусного маршруту №43 відмовився перевозити пасажирів, через пенсіонерів, які хотіли скористатись пільговим проїздом. Маршрутник просто вигнав всіх пасажирів і відмовився далі продовжувати маршрут.

Фото: Lesya Sinyavska.


“Водій 43 маршруту вигнав усіх бажаючих їхати через двох пенсіонерів, які чемно сказали, що їх пільговий проїзд відновлено відсьогодні. Прошу відреагувати на таке хамське ставлення”, – йдеться у дописі.

Львів'ян дуже обурило таке хамське поводження водія. До того ж що для пенсіонерів у місті відновили пільговий переїзд, й водій маршрутного таксі не мав права такого робити. Львів'яни звертаються до органів місцевої влади з проханням відреагувати на цю подію.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові схопили сутенерку, яка вербувала українок в секс-рабство - обіцяла "красиве" життя

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харківські пілоти рятують важкохворих українців - крилаті герої захопили всю Україну

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові спритна пенсіонерка побігла на червоний і попала під трамвай