Львів'яни скаржаться що їх улюблені місця для відпочинку в парках перетворилися на справжні витверезники.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Elene Guilloteaux.

Так, жителі Львова скаржаться, що парки в яких вони звикли прогулюватися всією родиною в останній час перетворилися на витверезники. Тут практично щовечора майже на кожній лавці спить людина у стані алкогольного сп'яніння.

Фото: Elene Guilloteaux


Зокрема така ситуація спостерігається за адресою вулиця Володимира Великого. Як зазначила львів'янка вона вже неодноразово зверталася до правоохоронців з цього приводу, але щоразу ці люди повертається сюди.

Фото: Elene Guilloteaux


"Це алея ввечері на вул. В. Великого, і так щодня, прогулянкова зона перетворилася на витверезник, боротися з цим немає вже сил, і поліція неодноразово приїздила, і розганяла ту алкашню, а вони й далі тут товчуться", - зазначила львів'янка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, як живеться бездомним у Києві під час карантину.

Також ми писали, що у Харкові безпритульні окупували закритий на карантин метро і влаштували дике "новосілля" - чотири ліжка, одна подружка.

Додамо, що на Позняках виріс "сміттєвий містечко" креативні бездомні обурили киян.