Українська співачка SLAVIA та дружина Дзідзьо випустила нещодавно новий яскравий кліп та розповіла чи ревнує свого коханого до співачки Олі Цибульської.

Про це повідомляє ТСН.

Ярослава Хома, вона ж SLAVIA, днями випустила яскравий кліп на пісню "Я тобі не мамка" цим самим дівчина змусила про себе говорити не лише як про дружину артиста Дзідзьо. Співачка зізнається, що цей кліп є виходом на широку публіку, та шанс донести свою творчість до більшого загалу людей.

SLAVIA випустила кліп на пісню Я тобі не мамка


" Скоріше, це початок виходу на широку публіку. Скільки себе пам'ятаю, я завжди мріяла співати. Гралася в телеведучу, в акторку, і всюди, де могла - співала. Чому саме зараз вийшла з тіні чоловіка? Знаєте, в один момент я зрозуміла, що не можна зраджувати свої мрії. Я маю писати пісні і співати, тому що інакше не можу – без музики я не я", - розповідає SLAVIA.

Співачка зізнається, що спочатку не показувала пісню своєму чоловіку. До того ж на етапі зйомки кліпу вона тримала у таємниці його концепцію.

" У мене була мета – я хотіла потрапити на нацвідбір "Євробачення", тому записала пісню і відправила її. А потім сталося найцікавіше. Про це дізнався продюсер DZIDZIO – Анатолій Безух. Він поцікавився, чому я не розповідала, що подалася на відбір, і я увімкнула йому пісню. Він дуже гарно відреагував, пісня йому сподобалася, він сміявся з кожної фрази і сказав: "Гарна пісня, робимо! Я допоможу тобі зняти кліп!", - говорить співачка.

SLAVIA розповіла, що в майбутньому хотіла, щоб Михайло зняв для неї кліп як режисер і показав її такою, якою він її бачить.

Зараз Дзідзьо часто записує пісні з різноманітними співачками, зокрема й з Олею Цибульською. Проте кохана відомо співака зізнається, що не ревнує цей дует.

instagram.com/slavia_official SLAVIA та Оля Цибульська товаришують давно


"Ні, не ревную. Взагалі Оля і Дзідзьо познайомилися на моїх очах, коли ми в юності всі разом їздили вокальними фестивалями. Потім вони з Михайлом втратили зв'язок, а ми з Олею продовжили спілкуватися в соцмережах. А щодо їхнього дуету, можна про це багато говорити, хвалити чи критикувати", - розповіла сівачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.