На Львівщині сталася масштабна ДТП, в якій постраждало багато людей. Про це розповіли на сторінці поліції Львівської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 3 липня, близько 9:40 на дорозі "Київ-Чоп в селі Нагірне Сколівського району мікроавтобус Volkswagen, за кермом якого перебував 45-річний житель міста Хмельницький і зіткнувся з легковим автомобілем Audi, яким керував 32-річний житель Закарпаття. Крім того в мікроавтобусі і автомобілі перебували пасажири.

"Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де і сталося зіткнення." - сказано в повідомленні.

В результаті даної пригоди постраждали одинадцять осіб з обох сторін.

"За медичною допомогою звернулися одинадцять осіб – водій та двоє пасажирок "Ауді", а також вісім пасажирів мікроавтобуса. Зараз медики уточнюють діагнози." - додали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Повідомлення поліції Львівської області, скріншот: Facebook

На місці події працюють слідчі Сколівського відділення поліції. Правоохоронці встановлюють всі деталі інциденту. Вирішується питання про відкриття кримінальної справи за даним фактом.

ДТП на Львівщині, фото: Facebook Поліція Львівської області

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі набита людьми маршрутка влетіла у легковик

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Тернополем вантажівка впала в річку після обвалення моста.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі жінка протаранила паркан і змилася з місця ДТП.