На Львівщині правоохоронці виявили незаконний цех, де виготовляли токсичний антисептик.
Обсяги збуту складали близько 17 000 грн на день.

Про це повідомляє пресслужба Львівської прокуратури.

Так, стало відомо, що на Львівщині викрили незаконний цех, де виготовляли небезпечний антисептик. За версією слідства, стрийський підприємець організував цех з виготовлення дезінфекційних засобів під назвою «Antibacterial Virus Protection». Після розфасовки, збував їх зі складу, а також продавав через мережу Інтернет.

Фото: пресслужба Львівської прокуратури


Зазначається, що обсяги збуту складали близько 17 000 грн на день. Цей антисептичний засіб було передано на експертизу. Фахівці виявили, що засіб містить токсичну речовину, потрапляння якої всередину організму людини може призвести до незворотних змін або навіть летального результату.

Під час обшуку правоохоронці вилучили понад 2 тонни готової продукції, 1 тонну сировини та 35 тис. етикеток.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Дніпрі судять вчителя-нелюда, який збезчестив юну ученицю - у в'язниці вже зачекалися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа на Прикарпатті спіймали небезпечного шахрая в погонах — прикидався поліцейським і виманював гроші.

Знай.uа писав, під Одесою схопили чотирьох збоченців з Запоріжжя - полювали на дітей.