У Львові містяни скаржаться на молодиків, які влаштовують гучні вечірки просто під вікнами будинків.

Про це у спільноті Варта-1 у фейсбук написав львів'янин Ivan Kostiv.

Так, стало відомо, що у Львові на Сихові за адресою вулиця Червоної калини 72, молодики влаштувати людям п‘янку під вікнами. Місцеві жителі неоднократно робили зауваження молодикам, бо через гучну музику та крики неможливо було заснути.

Фото: Ivan Kostiv


Щоб утихомирити гульвіс місцеві жителі викликали на місце пригоди наряд патрульної поліції.

" Шкода поліція не встигла, бо гроза почалась, але на всяк випадок, повідомлення поліції за кермування в стані алкогольного сп'яніння залишив, коли один вирішив сісти за кермо і кудись поїхати(особисто бачив, як випив чувак «на коня» і поїхав). От тому і живемо всі, як свині, бо срати на всіх навколо. Будьте людьми, а не бидлом", - відзначив львів'янин.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі судять вчителя-нелюда, який збезчестив юну ученицю - у в'язниці вже зачекалися.

Як повідомляв Знай.uа на Прикарпатті спіймали небезпечного шахрая в погонах — прикидався поліцейським і виманював гроші.

Знай.uа писав, під Одесою схопили чотирьох збоченців з Запоріжжя - полювали на дітей.