На Львівщині просто посеред дороги здетонувала вибухівка, у результаті цього пошкоджено автомобіль, який проїжджав повз.

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET

Так, стало відомо, що у середу, 1 липня, у селі Бартатів Городоцького району стався вибух. Унаслідок події було пошкоджено автомобіль, який якраз проїжджав повз. На щастя, ніхто у ході цієї пригоди не постраждав.

Фото Національної поліції


На місце події виїжджали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Відомо, що унаслідок вибуху невідомого пристрою був пошкоджений автомобіль, який належить 40-річному місцевому мешканцю.

Фото Національної поліції


За цим фактом слідчі Городоцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі дружок Буряка поснідав горілкою і сів за кермо - з'явилося відео скандального ДТП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Також «Знай.ua» писав, що Проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикальної паркування