У Львові натовп дітей і підлітків жорстоко побив лежачого на землі.

Відповідне відео опублікувала користувач Facebook Тетяна Кузневич.

Так, стало відомо, що у Львові неповнолітні напали на свого однолітка. Підлітки били потерпілого ногами по голові і тягали по асфальту за одяг.

Зазначається, що інцидент стався на проспекті Червоної Калини. Примітно, що серед нападників були як хлопчики, так і дівчатка. По виду їм від восьми до 12 років.

Скріншоти


На опублікованих кадрах видно, що дитина лежить біля входу в під'їзд багатоповерхівки. Над ним схилилось більше п'яти осіб, одночасно завдаючи ударів. Вони били його ногами по голові, тілу і тягли на асфальт перед будинком.

Одна з жінок зняла все, що відбувається на відео, після чого вона зробила дітям зауваження. Однак ті ніяк не реагували. У результаті один із старших хуліганів обурився тим, що очевидиця знімала бійку на камеру.

"А може, ми жартуємо?" - аргументував він свої дії.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі пасажир відмовився надягати маску в тролейбусі і нарвався на конфлікт.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Дніпрі відновили роботу міських маршрутів.

Також Знай.ua писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.