На Волині в одній з місцевих церков спалахнув коронавірус.

Про це повідомляє інформаційний портал Українська правда.

Так, стало відомо, що у селі Кошів Луцького району COVID-19 виявили у священника, керівника церковного хору та касира церкви. Наразі там встановлюють коло контактних осіб. У церкві вже все обробили антисептичними засобами.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube


Так, зазначимо, що за останню добу на Волині зареєстровано 57 нових випадків захворювання на COVID-19: м. Луцьк, Камінь-Каширський, Ратнівський райони – по 9 випадків, м. Нововолинськ, Луцький район – по 7 випадків, Шацький район – 5 випадків, Маневицький, Любешівський райони – по 3 випадки, Ковельський та Володимир-Волинський райони – по 2 випадки, Рожищенський район – 1 випадок. Одужала одна особа.

Загалом станом на 30 червня в області зареєстровано 2369 випадків COVID-19. Одужало 697 осіб, 60 випадків хвороби завершилось летально.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.