Зараз літо, а це значить, що в розпалі сезон кабачків. Цей овоч воістину універсальний. Як його тільки не готують - і тушкують і смажать і запікають, варіантів маса.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОсь ще один рецепт страви з кабачків з незвичайним смаком. Блюдо вам дуже сподобається.
Для цього апетитного і простого рецепту, беріть продукти в довільному обсязі.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- кабачки;
- яйце;
- часник;
- сир;
- сметана або йогурт;
- зелень, сіль, перець і спеції за смаком.
Процес приготування:
1.Кабачки очистити від шкірки.
2.Ріжемо кабачок. Можна різати кубиками або натерти слайсами на тертці.
3.Солимо кабачки і викладаємо у форму для запікання – кладемо внапуск.
4.Солимо, перчимо, посипаємо улюбленими спеціями і ароматними травами.
5.Для заливки змішуємо яйце з сіллю і подрібненим часником – беріть його за смаком. Так само додаємо йогурт натуральний або сметану.
6.Сюди ж натираємо на середній тертці сир – беріть будь-який по своєму смаку.
7.Перемішуємо заливку і заливаємо нею кабачки. Рівномірно розподіляємо по формі.
8.Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 35 хвилин – до рум'яної скоринки.
При подачі страви на стіл, кабачки можна посипати свіжою зеленню, а так само додати сметану або інший соус на ваш смак.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Смачний і елементарний рецепт грузинського шедевра Чахохбілі перенесе вас в Тбілісі прямо з кухні
Як повідомляє портал «Знай.ua» Легкий салат, який додасть вам радості під час дієти — зберігайте рецепт
Також «Знай.ua» писав, що Кухонна "магія" — перетворюємо простий лаваш в апетитний штрудель з яблуками і бананом