На Львівщині на 74-му році життя помер легенда “Карпат” Юрій Дячук-Ставицький.

Про це повідомив спортивний журналіст Юрій Назаркевич.

Так, стало відомо, що у середу, 24 червня, на 74-му році життя після важкої тривалої хвороби перестало битися серце заслуженого тренера України, колишнього головного тренера «Карпат» Юрія Михайловича Дячука-Ставицького.

Саме під керівництвом Дячука-Ставицького «Карпати» стали першим представником першої ліги, який дібрався до півфіналу Кубка України. У цьому ж 2006 році «зелено-білі» при Юрію Михайловичу після дворічної перерви повернулися до Прем’єр-ліги.

Перестало битися серце заслуженого тренера України Юрія Михайловича Дячука-Ставицького


“За плечима цієї людини-професіонала також багатогранний досвід роботи на посаді віце-президента відроджених у 1989 році «Карпат», генерального і спортивного директора, керівника розвитку дитячо-юнацького ФК «Карпати». Крім своїх високопрофесійних та організаторських здібностей Юрій Михайлович назавжди запам'ятається і своїми добрими людськими якостями та характером”, – пише Назаркевич.

Колектив футбольного клубу «Карпати» висловлює щирі співчуття родині та друзям покійного Юрія Михайловича Дячука-Ставицького. Інформацію про прощання з легендарним тренером повідомлять згодом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Помер геній, засновник унікального музичного стилю: неоціненна втрата для світу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Померла легенда вітчизняного кіно: він прославив Україну на весь світ.

Також Знай.ua писав, що Помер найкращий друг Оззі Осборна та Deep Purple: його називали гітарним богом.