У Львові сталася жахлива НП, ромка напала з ножем на чоловіка.

Про це повідомляла інформаційний портал “Варта-1”.

Так, стало відомо, що увечері, 22 червня, надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шептицьких, у Львові, був поранений чоловік. На місце пригоди оперативно прибули наряд патрульних поліцейських та бригада швидкої допомоги.

Фото Національної поліції


Як з'ясували правоохоронці, близько 21:00 год., між 44-річним львів’янином та мешканцем Закарпаття виник конфлікт. Невдовзі у конфлікт втрутилась жінка, також мешканка сусідньої області, віком 31 рік. У ході сутички вона поранила львів’янина ножем в область грудної клітини.

Прибулі на місце пригоди медики оперативно госпіталізували потерпілого в найближчу лікарню. Наразі про його стан нічого не відомо.

Фото Національної поліції


Правоохоронці з місця злочину вилучили ніж, який скерували на експертне дослідження. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком - "Алло, банк на проводі"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих - заробляли шалені гроші під носом у Філатова

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів" - квартиру на продаж, господаря - в "рабство"